Contact info

+381 (16) 3436520
+381 (65) 2266133
info@vip-bzr.com
Obrena Kovačevića 21, Leskovac

Title

Vesti

HACCP NOVO NOVO NOVO


U toku 2009.god. donet je Zakon o bezbednosti hrane, koji nalaže uspostavljanje HACCP sistema u svim objektima koji proizvode, prodaju, skladište, transportuju, odnosno služe hranu.

Svi subjekti koji na bilo koji način imaju kontakt sa hranom, moraju da implementiraju HACCP standard, do juna 2011 god.

U skladu sa već rečenim, a pod stalnim pristiskom i pitanjima naših posetilaca i čitalaca web sajta Agencija VIP je oformila HACCP stručni tim za implementaciju HASAP standarda.

Na jednom mestu okupili smo veliki broj stručnih ljudi a pre svega diplomiranih tehnologa, diplomiranih veterinara i diplomiranih inženjera poljoprivrede koji će na najprofesionalniji način svojim iskustvom i znanjem pomoći poslodavcima da u skladu sa dobrom proizvođačkom praksom implementiraju HACCP standard.

Reagujte brzo i informišite se na vreme, vezano za Vaš HACCP standard, čija implementacija nije nimalo jednostavna, a pre svega je potrebno izaći u koštac sa rokovima tj. završiti posao do juna ove godine i pritom obaviti posao efikasno i kvalitetno.