Contact info

+381 (16) 3436520
+381 (65) 2266133
info@vip-bzr.com
Obrena Kovačevića 21, Leskovac

Title

Vesti

Odsek za standardizaciju Agencije VIP


Zbog velikog interesovanja klijenata, kao i potrebe firmi za standardizacijom svojim radnih procesa, rukovodstvo Agencije VIP formiralo je Odsek za standardizaciju.

Na ovaj način budućim a i već postojećim klijentima pružiće se mogućnost standardizacije radnih procesa na svim poljima počevši od kvaliteta, preko bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite životne sredine do bezbednosti hrane.

Na jednom mestu okupili smo veliki broj stručnih ljudi a pre svega diplomiranih inženjera elektrotehnike, diplomiranih mašinskih inženjera, diplomiranih inženjera tehnologije, diplomiranih inženjera poljoprivrede, diplomoranih ekonomista, inženjera zaštite na radu kao i inženjere i stručna lica drugih profesija, od kojih su mnogi i doktori tehničkih nauka, koji će na najprofesionalniji način svojim iskustvom i znanjem pomoći poslodavcima da u skladu sa dobrom preduzetničkom praksom implementiraju već napomenute standarde.

Za kratko vreme pomogli smo mnogim privrednicima da uspešno implementiraju standarde i pripreme potrebnu dokumentaciju u svojim firmama, a njihove preporuke su nam najbolja referenca za kvalitet naših usluga, ali i podsticaj da dalje razvijamo naše metode na osnovu praćenja stručne literature, globalnih tendencija i povezivanje i saradnjom sa institucijama iz te oblasti u regionu a i šire.

Naš permanentni cilj je povišavanje nivoa usluga u ovoj oblasti u Republici Srbiji i njeno približavanje standardima EU, uz praktičnu primenu pozitivnih iskustava drugih država iz regiona i sveta.