Contact info

+381 (16) 3436520
+381 (65) 2266133
info@vip-bzr.com
Obrena Kovačevića 21, Leskovac

Title

Vesti

RS Cert sertifikaciono telo


RS Cert sertifikaciono telo na najbolji način startovalo sa radom i za samo 2 meseca izdalo već 4 sertifikata.

Takođe, možemo Vas sa zadovoljstvom obavestiti da je počeo sa radom zvanični web site RS Cert-a www.rscert.com, na kome možete dobiti sve detaljne informacije o postupku sertifikacije sistema menadžmenta.

Naime, za nepunih 3 meseca rada, RS Cert je stavio u proces rada sto procenata svojih kapaciteta, izdao već 4 sertifikata, i u postupku je pregovora sa mnogim preduzećima odnosno privrednicima, oko buduće sertifikacije.

Sertifikati RS Cert-a su sa znakom IAF-a, tj. međunarodno priznati, ali pri tom je menadžment kuće uspeo da uskladi cene tržištu Republike Srbije i sa izuzetno povoljnim cenama nastupa ne samo na tržište Srbije, već i Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije, odakle već uveliko dolaze upitnici za buduću sertifikaciju sistema menadžmenta.

U nadi budućih saradnji menadžment RS Cert-a se zahvaljuje svim čitaocima sajta Agencije VIP kao i samom rukovodstvu koje je ustupilo svoj marketinški prostor, a sve u cilju razvoja Srbije po svim regionima i propagande kvalitetnog i poštenog rada u skladu sa praksom dobrih privrednika.