Contact info

+381 (16) 3436520
+381 (65) 2266133
info@vip-bzr.com
Obrena Kovačevića 21, Leskovac

Title

Vesti

Velika akcija agencije VIP


Kako bi zakoračili u Novu godinu BEZBEDNO i ZDRAVO i kako bi podigli nivo zaštite na radu u našem regionu, u agenciji VIP doneli smo odluku da će svako pravno lice koje nas putem web sajta kontaktira dobiti 20 % POPUSTA na sve naše usluge!!!

Akcija agencije VIP trajaće do kraja januara 2010 godine, a kontaktirati nas možete preko strane KONTAKT web sajta.

Ukoliko još niste uredili proces bezbednosti i zdravlja na radu u okviru svoje firme, započnite ga što pre kako bi pripremili svoj biznis za budući Zakon o osiguranju povreda na radu i bez ikakavih problema dočekali sve novine u oblasti bezbednosti i zdravlja  na radu.

Još jednom napominjemo i savetujemo sve poslodavce, da je poslednji rok za donošenje Akta o proceni rizika kao i Organizovanje poslova bezbednosti i zdravlja na radu istekao još 06.09.2007.g. (u praksi je to bio datum 30.06.2008.g.), tako da se svi poslodavci koji do sada nisu doneli sve potrebne akte kao i koji nisu organizovali poslove bezbednosti i zdravlja na radu mogu smatrati da su u prekršaju.

Takođe, savetujemo poslodavce da suština BZR (bezbednosti i zdravlja na radu) nije u tome da ste bezbedni od  nadzora inspekcije rada i da izbegnete visoke predviđene kazne po Zakonu, već da stvarno primenite mere zaštite na radu kako ne biste imali problema u slučaju moguće povrede na radu i kako bi izbegli plaćanje velikih penala neuređenja oblasti BZR kao što su: plaćanje lečenja zaposlenom, plaćanje bolovanja, plaćanje naknade štete zaposlenom, izgubljeni radni sati, angažovanje novih radnika kojima treba odgovarajuće vreme prilagođenja procesu rada a samim tim smanjenje produktivnosti i još mnoge druge štetne pojave.

Zbog svega rečenog a i zbog mnogih drugih pozitivnih stvari u celoj ovoj priči, stručni tim agencije VIP će vam biti dostupan svakog radnog dana, a u svakom trenutku ukoliko imate neku nedoumicu možete i posetiti naše kancelarije i u živom razgovoru sa našim stručnim licima otkloniti sve svoje probleme iz oblasti BZR.

Važno je napomenuti da će sva savetovanja stručnih lica agencije VIP biti besplatna tako da ne gubite vreme nego nas što pre pozovite i unapredite svoje poslovanje!

Srećnu, bezbednu i zdravu Novu godinu kao i sve predstojeće praznike želi Vam VIP agencija !!!