Contact info

+381 (16) 3436520
+381 (65) 2266133
info@vip-bzr.com
Obrena Kovačevića 21, Leskovac

Title

Vesti

VIP promo period i dalje traje!


U predhodnih dvadesetak dana januara 2010, zbog više nego zadovoljavajućeg odziva klijenata na akciju Agencije VIP, a sve u korist unapređenja nivoa zaštite na radu u našem regionu, u Agenciji VIP doneli smo odluku da će se akcija nastaviti sve do kraja februara 2010-te godine i da će svako pravno lice koje nas putem web sajta kontaktira (KONTAKT) dobiti 20 % POPUSTA na sve naše usluge!!!

Takođe, želimo da naglasimo da su agenciji VIP potrebni stručni saradnici iz  oblasti BZR širom Srbije, tako da nas u svakom trenutku možete kontaktirati i postati član našeg stručnog tima. Detaljnije informacije povodom vašeg mogućeg budućeg angažmana možete dobiti putem našeg e-mail-a info@vip-bzr.com ili putem brojeva telefona koji su istaknuti na web sajtu.

S obzirom da je nivo zaštite na radu u Srbiji dosta nizak, pogotovo u nerazvijenim regionima Srbije kao što je Jablanički, Pčinjski, Niški i dr. okruzi nije na odmet ponovo reći, da ukoliko još niste uredili proces bezbednosti i zdravlja na radu u okviru svoje firme, započnite ga što pre kako bi pripremili svoj biznis za budući Zakon o osiguranju povreda na radu i bez ikakavih problema dočekali sve novine u oblasti bezbednosti i zdravlja  na radu.

Još jednom napominjemo i savetujemo sve poslodavce, da je poslednji rok za donošenje Akta o proceni rizika kao i organizovanje poslova bezbednosti i zdravlja na radu istekao još 06.09.2007.g. (u praksi je to bio datum 30.06.2008.g.), tako da se svi poslodavci koji do sada nisu doneli sve potrebne akte kao i koji nisu organizovali poslove bezbednosti i zdravlja na radu mogu smatrati da su u prekršaju.

Takođe, savetujemo poslodavce da suština BZR (bezbednosti i zdravlja na radu) nije u tome da ste bezbedni od nadzora inspekcije rada i da izbegnete visoke predviđene kazne po Zakonu, već da stvarno primenite mere zaštite na radu kako ne biste imali problema u slučaju moguće povrede na radu i kako bi izbegli plaćanje velikih penala neuređenja oblasti BZR kao što su: plaćanje lečenja zaposlenom, plaćanje bolovanja, plaćanje naknade štete zaposlenom, izgubljeni radni sati, angažovanje novih radnika kojima treba odgovarajuće vreme prilagođenja procesu rada a samim tim smanjenje produktivnosti i još mnoge druge štetne pojave.

Zbog svega rečenog a i zbog mnogih drugih pozitivnim stvari u celoj ovoj priči, stručni tim agencije VIP će vam biti dostupan svakog radnog dana, a u svakom trenutku ukoliko imate neku nedoumicu možete i posetiti naše kancelarije i u živom razgovoru sa našim stručnim licima otkloniti sve svoje probleme iz oblasti BZR.

Važno je napomenuti da će sva savetovanja stručnih lica agencije VIP biti potpuno besplatna tako da ne gubite vreme nego nas što pre pozovite i unapredite svoje poslovanje!